Shape


Personvernerklæring

Personvernerklæringen forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres av Alver Bolig på Alverbolig.no og tilknyttede digitale kanaler. Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, telefonnummer osv.

Dersom du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg, eller noe er uklart, ta gjerne kontakt med oss på post@alverbolig.no

Når og hvordan vi samler inn personopplysninger

Alver Bolig samler ikke inn personopplysninger med mindre du selv oppgir dette, f.eks. ved å kontakte oss via e-post, kontaktskjema eller velger å være abonnent på våre nyhetsbrev. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er i din interesse. Opplysningene fra våre kontaktskjema blir lagret i vår e-post post@alverbolig.no og i inntil seks (6) måneder i WordPress-databasen.

Hva brukes personopplysningene til?

Vi trenger opplysningene for å holde kontakt med deg og kartlegge dine behov for et mulig fremtidig kundeforhold. Har du samtykket til nyhetsbrev brukes din e-post for utsendelse av nyhetsbrev. Dine personopplysninger brukes ikke til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvem som har tilgang på dataene

Det er kun vi i Alver Bolig og våre leverandører når det er nødvendig, som har tilgang til personopplysningene. Vi skal bruke alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at våre medarbeidere og tredjeparter som har tilgang til opplysninger om deg, har adekvat informasjon for å sikre at de behandler disse opplysningene i samsvar med denne erklæringen og våre forpliktelser etter personvernlovgivningen. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter.

Hvorfor samler vi inn data?

Vi bruker personopplysninger for å kunne sikre deg en god brukeropplevelse av vår nettside. Dette gjelder både for handel og betaling, men også løsninger som rett skjermvisning på enheten du bruker. Vi ønsker å gi deg relevant markedsføring basert på din adferd hos oss. Opplysningene gjør det mulig for oss å forstå markedstrender, samt forbedre vår digitale kommunikasjon. Vi bruker personopplysninger for å sikre tjenestene våre mot ulike former for misbruk og svindel.

Detaljer om tredjeparts leverandører

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse. Følgende tredjeparts leverandører kan også innhente og lagre informasjon på AlverBolig.no

Du kan lese mer om vår bruk av Cookies/Informasjonskapsler her.

Kontakt via e-post, telefon og sms
Som kunde kan det hende at dialogen med oss foregår på e-post telefon og sms. Dette kan gjelder generelle ting rundt ditt kundeforhold. Eksempler på dette kan være bekreftelse av varer eller tjenester du har eller skal bestille. Din kontaktinformasjon og tekstlig korrespondanse lagres i disse tilfellene.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i dine egne opplysninger. Du kan be om å få en kopi av opplysningene vi har registrert om deg. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på post@alverbolig.no Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller du ikke har adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene. Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger til bokføring, angrerett og garantier.

Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. I tilfeller hvor vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved en senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold. Vi beholder nødvendige opplysninger for regnskap av historiske grunner.